Membrii Guvernului Orban petrec în vilele de protocol ale armatei, de la Sinaia

Membrii Guvernului Orban petrec în vilele de protocol ale armatei, de la Sinaia

Biroul de presă al Guvernului a confirmat că membri ai cabinetului Orban se vor întâlni la Sinaia, la vilele de protocol ale Ministerului Apărării Naționale, de lângă Complexul Militar Furnica.

Aceste vile sunt în pădure, între complexul militar și Castelul Peleș. Vilele sunt ferite de privirile curioșilor, nici măcar militarii nu au acces.

Conform informațiilor de la Guvern, fiecare membru al cabinetului va suporta din veniturile proprii cheltuielile prilejuite de această întâlnire.

„Suntem mai multe familii, oameni care am mai făcut Revelionul împreună. Locația pe care am ales-o, am ales-o că n-am prins altă locație, că ne-am trezit prea târziu, cu câteva săptămâni înainte de Revelion. Ne plătim fiecare cazare și masă, nu e o favoare care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur că vor fi și colegi de-ai mei din Guvern care vor petrece Revelionul împreună cu mine, dar suntem cu familiile și petrecem ca orice om normal”, a spus Ludovic Orban, conform digi24.ro.

 

Foto: intrarea în Complexul Militar Furnica, sursă google maps

5 Comments

  1. Giuran gheorghe

    Minciuni nu vor plăti nici un leu din buzunarul lor, totul este gratis din partea lui măciucă si din pensiile rezervistilor militari care au fost reduse prin neindexare, plafonare si decuplare fata de activi. Asa sa le ajute dumnezeu, sa le stea sarmaua in gît ca rîvnesc la bunurile celor pe care îi petrecută si umilesc permanent. Acele vile si acel complex militar sunt facute de regimul trecut si din șosele si din munca noastră. Noi nu avem acces ca le-am construit dar ei jinduiesc la ele.

  2. Ar fi trebuit să meargă la privat, ca si militarii care cumulează. În acest caz, si ei cumulează bani în buzunar. Halal guvernanti

  3. Navirtu Constantin

    Sanchi,la popota armatei să plătească guvernul,fazani,căprioare și mistreți?

  4. Nu sunt vile de protocol. Au fost grajduri regale și acum amenajate hotelier.Am fost acolo în calitate de pensionar.Preturi mici , confort extra , mîncare foarte buna.Recomand dacă sunteți pensionar militar , va faceti rezervare cu 4/5 luni mai de vreme.

  5. Mizerabil mincinos ! ( preturile sunt modice…. dar acum fiind noul ministru al apararii PNL … probabil au fost invitati)

Lasă un răspuns