Ce speră să câștige marina americană prin participarea la filmul Top Gun: Maverick

Ce speră să câștige marina americană prin participarea la filmul Top Gun: Maverick. Pentru realizarea filmului Top Gun: Maverick, marina americană va sprijini studioul Paramount Pictures Corp. și va asigura acces pentru actori și tehnicieni pe un portavion nuclear din clasa Nimitz, în baze navale, la tehnică și personal, va aloca ore de zbor la solicitarea studioului, va permite montarea de camere pe avioanele F/A-18 Super Hornet și pe elicoptere.

Informația vine de la Washington Business Journal, care publică acordul încheiat între Departamentul Apărării și studioul de filme Paramount Pictures Corp.

Conform documentului, personal desemnat al marinei va antrena actorii pentru a acționa în diverse situații, iar în film vor apărea și piloți militari și alți marinari activi.

Marina americană va mai pune la dispoziția studioului un ofițer expert pentru a ajuta actorii în a performa cât mai aproape de realitate și un ofițer de relații publice care va revizui scenariul filmului. La final, un reprezentant al Departamentului Apărării va viziona filmul și va avea dreptul să ceară anumite modificări pentru a nu încălca politicile de securitate.

După lansarea filmului care va avea loc în anul 2020, reprezentanții marinei americane speră că vor crește cererile de recrutare în forțele navale, așa cum s-a întâmplat și după primul film Top Gun, realizat în anul 1986.

 

Sursă foto: youtube.com

 

 

Lasă un răspuns