Bonus 40.000 de dolari dacă te înrolezi în infanteria americană

Bonus 40.000 de dolari dacă te înrolezi în infanteria americană. Armata americană este puternică, dar și bonusurile sunt substanțiale

Forțele terestre americane au anunțat bonusul pentru înrolare în arma infanterie, de până la 40.000 de dolari, având nevoie de aproximativ 3.300 de infanteriști, până la finalul lunii septembrie, conform armytimes.com.

Suma este oferită pentru un contract pe șase ani și a crescut substanțial din luna mai, când era de maxim 15.000 de dolari, forțele terestre fiind determinate să acopere găurile din statele de organizare.

Și în celelalte arme bonusurile au crescut, forțele terestre vor să-și completeze rândurile cu 68.000 de soldați până la finalul anului fiscal 2019.

Este o abordare diferită anul acesta, după ce în 2018, doar la forțele terestre au rămas aproape 7.000 de locuri neocupate.

În armata americană există limită de vârstă pentru fiecare grad, cum am avut și noi în trecut, ceea ce face ca în fiecare an să se elibereze multe poziții, iar după avansările de rigoare, trebuie atras către profesia militară un număr considerabil de recruți.

Specialiștii americani în resurse umane consideră că în acest fel forțele armate au mereu luptători tineri și motivați pentru îndeplinirea misiunilor.

 

Sursă foto: armytimes.com

One Comment

  1. Flesier Andrei

    Bună ziua, ma interesează sa ma inrolez, ce trebuie sa fac?

Lasă un răspuns