Marina SUA nu a respectat o cerință venită de la administrația prezidențială

Marina SUA nu a respectat o cerință venită de la administrația prezidențială. Contraamiralul Charlie Brown, purtătorul de cuvânt al marinei americane a confirmat că a venit o cerință de a ”minimiza vizibilitatea” distrugătorului USS John S. McCain, pe timpul vizitei președintelui Donald Trump în Japonia și a spus că marina nu a luat-o în considerare, conform usatoday.

Cu toate acestea, în ziarul american World Street Journal a apărut informația că numele navei ar fi fost acoperit cu o prelată, dar oficialul marinei a spus că prelata a fost dată jos înainte de vizita președintelui american.

Se știe că senatorul defunct republican John McCain este detestat de Donand Trump, lucru care a dus la speculația că asta ar fi fost cauza nefireștei cereri venite de la Casa Albă.

Ofițerul american nu a adus alte lămuriri, de exemplu cine a transmis respectiva cerință și cine a semnat-o.

Președintele americii, Donald Trump, a spus că nu are nicio cunoștință despre respectiva cerere și este posibil să fi fost doar excesul de zel al unui funcționar.

Nava a fost botezată, în anul 2018, după tatăl și bunicul lui McCain, amândoi amirali americani decorați. Oricum, și senatorul McCain a fost prizonier de război american, care a scaăpat din captivitate și a devenit un erou al Americii.

 

 

Sursă foto: us navy

One Comment

  1. Saftoiu Ilie

    Deep state e infipt si lucreaza adanc ca doar de aia e deep

Lasă un răspuns