Ce se întâmplă cu Poliția Română?

Procurorii DNA efectuează astăzi percheziții la sediul Academiei de Poliție și la locuințele unor angajați, printre care se află și rectorul și prorectorul acestei instituții.

Operațiunea se desfășoară în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan, unde ofițerul de poliție Gheorghe Adrian Bărbulescu a fost audiat și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Conform Digi24, explicaţia perchezițiilor de astăzi ar putea fi că există bănuieli că polițistul ar fi fost pus de către cineva să o ameninţe pe Emilia Şercan, contra unor posibile foloase, bunuri sau sume de bani, de aici şi suspiciunile de corupţie sau de fapte conexe corupţiei.

Scandalul vine după ce cu câteva zile în urmă, presa națională și străină prezenta un caz ciudat întâmplat la Târgoviște, unde poliția te lăsa să intri în localitate doar dacă știai o parolă stabilită la cererea unui partid politic care organiza un miting în zonă.

Toate aceste derapaje arată că sunt probleme serioase la Poliția Română, o instituție fundamentală a statului, cu rolul de a asigura siguranța cetățenilor și respectarea legilor.

 

Sursă foto: facebook politia română

One Comment

  1. Ba, sunteti sanatosi???!!!…cat de prosti ne credeti, sa credem, prostia cu ,,parola,, la intrarea in Targoviste….dati.va demisia, aveti sansa sa faceti puscarie….

Lasă un răspuns