SRI și obsesia glumițelor cu ascultarea telefoanelor

Serviciul Român de Informații, cum era de așteptat, a postat și de Ziua internațională a femeii o glumiță cu ascultatul cetățenilor.

Ar fi un lucru deosebit, de comunicare inteligentă, dacă astfel de mesaje n-ar fi de fapt majoritare pe pagina de facebook a instituției.

De altfel, dacă urmăriți toate postările de anul acesta, veți crede că SRI este mai degrabă o agenție de publicitate, care este interesată de umorul românilor, organizarea de conferințe și promovarea diferitelor evenimente.

De la începutul anului, n-am întâlnit nici măcar un mesaj că cineva de la SRI a pus umărul la destructurarea unor grupuri de infractori, la arestarea unor criminali etc.

Dacă ar scoate puțin capul în lume, specialiștii acestui serviciu ar observa că de câțiva ani de zile sunt ținta unor atacuri zilnice  la câteva televiziuni, printre care și cea națională.

Poate ar trebui să lase deoparte comunicarea asta soft, de salon, și să arate cât mai des românilor cu ce se ocupă lucrătorii serviciului, misiunile operatorilor, care sunt adevărații inamici ai României, etc.

Multe din activitățile lor sunt clasificate, dar se pot găsi mesaje care vor ajuta românii să aibă din nou încredere în Serviciul Român de Informații.

 

Lasă un răspuns